Produkter

Support

Tester

Android TV-box

Over-the-top TV

Film-on-Demand

Filmer och TV-serier när du vill

Med en Mele OTT-box blir utbudet av streamingtjänster och videohyrbutiker online enormt stort. De senaste åren har många leverantörer gjort sitt utbud tillgängligt vi Internet. Prenumerera på filmtjänster/TV-serier eller hyr och köp film styckvis, valet är ditt.

Netflix, HBO, Viaplay, Google Film, Plejmo och många fler, installera de tjänster du önskar enkelt med appar från Google Play. Här nedan visar vi några exempel på populära tjänster du kan välja mellan. För aktuella priser och villkor för respektive tjänst, hänvisar vi till leverantörernas hemsidor.

 

 

Netflix var tidigt ute med sin tjänst och är nog för närvarande den mest populära, den innehåller filmer och TV-serier. Med ett ökat utbud av egenproducerat material, kan Netflix erbjuda både premiärer och hela säsonger av serier direkt när de släpps. Netflix rekommenderar och föreslår filmer till användaren baserat på tidigare tittande. Om man är fler i familjen som tittar på olika innehåll kan man lägga upp fler profiler. På så vis håller tjänsten även reda på var respektive användare slutade titta senast.

HBO producerar egna TV-serier med hög kvalitet. Här hittar man många tittar-succéer och man får snabbt tillgång till nya avsnitt. Se serierna innan de kommer i Svenska TV-kanaler. Man hittar favoriter som True Detective, Game of Thrones, och massor av andra höjdare. HBO har relativt litet utbud av filmer dock.

HBO

MUBI är en något annorlunda filmtjänst som vänder sig till personer som betraktar film som konstform mer än ren underhållning. Tjänsten erbjuder kultfilmer, klassiker, independent och filmer som fått utmärkelser på filmfestivaler med mera. Varje dag adderas en ny film som valts ut av redaktionen, och den äldsta försvinner. Filmerna finns tillgängliga online i 30 dagar och man kan teckna abonnemang per månad eller längre perioder.

 

PLEJMO är en video-butik online. Här hyr man filmer utan att behöva lämna TV-soffan. Välsorterad butik som även har utbud av relativt färska filmer och hyrpriser från några kronor och uppåt.

 

Google Play är en annan video-butik online. Här kan man både köpa och hyra filmer.

 

Viaplay erbjuder både streaming abonnemang och hyrfilm, samt även sport. En del innehåll har höga krav på DRM-system och kan vara otillgängliga för mobilenheter eller Android-boxar.

!

 

Ovanstående tjänster är exempel på vad som går att använda tillsammans med Mele OTT-boxar. Utbudet av tjänster är betydligt större och man hittar olika appar i Google Play. Värt att påpeka är att innehållsleverantörer och rättighetsägare ställer olika krav på DRM-system som gör att en del appar eller innehåll inte blir tillgängligt för en Android TV-box som Mele. Även de licenser som innehållsleverantörerna har för vissa filmer, TV-program, etc kan exkludera mobilenheter och eftersom Mele-boxen använder Android blir det innehållet inte heller tillgängligt.

Är ni intresserad av någon speciell tjänst kan ni kontakta support för besked om just den.