Produkter

Support

Tester

Android TV-box

Over-the-top TV

Film-on-Demand

Over-the-top är det moderna sättet att leverera underhållning till TV-soffan. Begreppet syftar på underhållning du kommer åt via ett vanligt Internetabonnemang, utan avtal med traditionella multioperatörer som Comhem, Boxer Telia, mfl.

Over-the-top

Mele 4K MediaSpelare och OTT box, MK954

Med en Android OTT-box får du en bredare värld av TV, Filmer, Musik och mycket annat direkt in i din TV och hembioanläggning. Androids öppna struktur ger möjligheter att installera ett överlägset stort utbud av appar, direkt från Google Play, i boxen . Välj bland TV-kanalernas Play-tjänster, videouthyraranas streamingtjänster, musik, inspirerande tal, och otroligt mycket mer. Och bestäm själv när!

Smartare TV

Android TV-box

Over-the-top (OTT) är den nya TV-boxen. Glöm boxerboxar, satellitboxar och annat som låser in dig i långa abonnemang. Se nyheter, film, underhållning när det passar dig. Over-the-top är det moderna sättet att leverera underhållning till TV-soffan. Läs mer här nedan.

Utveckling

Idén är enkel med Meles OTT box, dra nytta av den starka utvecklingen av appar för Smarta mobiler. Tvärtemot TV-tillverkare som satsar på egna, stängda, system, bygger Mele på det öppna Android. Det är det ekosystem där utvecklingen går absolut snabbast. Vill man ha en modern, uppdaterad upplevelse i TV-soffan är nog detta marknadens starkaste koncept.

Investera klokt

Åtminstone TV-tittandet blir smartare och mer individuellt anpassat i snabbt tempo. Man ser TV-serier i sin egen takt och prenumererar på olika innehåll beroende på intressen.

 

Nya tjänster och innehåll levereras via Internet och appar. Gammal distributionsteknik som kabel, satellit och marksänd-TV är för trögrörliga för att hänga med i den snabba utvecklingen som pågår nu.

 

Den TV du köpte för några år sedan kanske inte kan erbjuda den innehållstjänst du är sugen att testa, men du är nöjd med bildkvalitén. För tidigt att byta nu.

 

En OTT box är ett enkelt sätt att pigga upp kapaciteten för din mediakonsumtion på stor skärm. Investeringskostnaden är låg, så låg att du om några år kan byta till en ny med de senaste funktionerna, vilka de nu är då.

Mele OTT boxar