Produkter

Support

Tester

Android TV-box

Over-the-top TV

Film-on-Demand

Ersätt eller komplettera ditt traditionella TV-abonnemang med Over-the-top TV! Det finns ett riktigt stort och växande utbud av TV via appar som går att installera på Meles Android TV-boxar.

Leta dina favoriter i Google Play, nationell och internationell TV, fritt eller premium, inspelningsfunktioner med mera. Här nedan finns lite tips på några populära tjänster, men utseende och innehåll kontrolleras av innehållsleverantörerna, vilket gör att det kan förändras över tiden. Notera att det bara är ett litet urplock av allt som finns tillgängligt!

TV när du själv vill!

Den största fördelen med TV-kanalernas Play-tjänster är kanske att du själv kan välja när du vill se program.

SVT Play är nog den mest populära Play-tjänsten i Sverige och erbjuder allt från Live-strömmad-TV efter traditionell TV tablå manér till Öppet Arkiv med skatter ur SVTs TV-arkiv.

TV med TimeShift

Magine TV är en tjänst som erbjuder både gratiskanaler och kanalpaket för prenumeration. Tjänsten spelar in program och du kan starta tittandet från början av programmet när du vill (TimeShift).

Magine TV erbjuder kanalpaket, ungefär som traditionella TV-distributörer, men du behöver varken kabel-TV, antenn eller parabol, allting finns tillgängligt via en vanlig Internet-anslutning, over-the-top.

...samlar kanaler i en app!

Dplay samlar Discovery-ägda kanaler i en app. Här finns både gratisprogram och premium som man behöver abonnemang för att kunna se.

 

Och så TV4 Play

TV4 erbjuder TV, Film och Sport i sin Play-tjänst, men en del innehåll får inte visas på mobilenheter (Android) och en del är Premium-innehåll som du behöver ett abonnemang för.

 

Action TV!

Red Bull Action TV, "An unrivaled world of action, live events, inspirational people, and breathtaking stories from Red Bull’s global playground", behöver vi säga mer?

Och mycket, mer...

Sök i Google Play och du hittar massor av innehåll via olika appar.  En tjänst som kan beskrivas som "mycket mer" är FilmOnTv, den erbjuder över 600 live-streamade TV-kanaler, +45,000 VOD filmer i SD och HD, och en hel del annat. .