Produkter

Support

Tester

Android TV-box

Over-the-top TV

Film-on-Demand

Underhållningsbox - 4K Over-the-top, eller OTT, är den nya tidens TV-box. Mele MK954 är kombinerat en traditionell Mediaspelare med kapacitet att spela 4K video, med upp till 7.1 HD ljud (Dolby/DTS licens), och en OTT-box. Denna Mediahub ger massor av möjligheter till personlig anpassning. Formatstödet är kraftfullt, tack vare mediaprocessor från Realtek, en av de mest erfarna tillverkaren av processorer för mediauppspelning. Du har även enorma möjligheter att installera appar direkt från Google Play. Ingen annan Smart-TV lösning kan mäta sig med utbudet av Android appar.
Evolution Mele har i många år, bakom andra varumärken, varit en världsledande tillverkare av Mediaspelare. Inte förrän nu har man valt att marknadsföra produkter med sitt eget varumärke. Idag satsar man på OTT/Media-boxar och PC-produkter. Stabila och driftsäkra produkter baserade på Android och Windows som systemprogramvara.
Lättnavigerad Meny Med traditionell fjärrkontroll navigerar du det mesta i Mele-boxen och ibland, när det kan behövas, kan du ställa om fjärren till muspekare. Man kan även med fördel komplettera med en Mele AirMouse eller ett minitangentbord.
HD Audio upp till 7.1 kanaler Med licenser för Dolby och DTS ljud klarar Mele de flesta ljudformat man hittar i filmfiler. MK954 är kompatibel med Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus och DTS 2.0+DigitalOut, inkl. DTS HD-MA.
Spara dina mediafiler lokalt Meles Mediahub är utrustad med både Wifi och Gigabit Ethernet. Den trådade nätverksanslutningen har dessutom riktigt bra prestanda med upp till 700Mbps överföringshastighet i Gigabit LAN. Välj att installera hårddisk i boxen (2.5" SATA), ansluta externa USB-diskar eller koppla ihop den med PC eller Nätverksdiskar via nätverksanslutningen.
Mer info

Kodi (fd. XBMC) Mediacenter

 

Kodi (tidigare XBMC eller Xbox Media Center) är en fri och populär programvara för mediaspelare/underhållningscenter som finns för fler plattformar.

Det finns mycket att säga om alla funktioner och möjligheter i Kodi, men vi rekommenderar den som vill veta mer att besöka separat hemsida för Kodi (länk nedan) .

 

 

Styr Kodi med mobilen och PC Leta efter filmer, starta och styr uppspelningen med Kodi fjärrkontrolls app i mobilen (Android) eller via webbläsaren i PC.
Skärmspegla & casta Spegla skärmen från din mobil, trådlöst till TV, med hjälp av Mele mediahub. Inbyggd stöd för Miracast skärmspegling och casting med DLNA ger komplettering av alla funktioner och appar som ryms i mediaspelaren.
Google Play & iTV App Store Meles box är kompatibel med de flesta appar i Google Play. Utöver denna möjlighet har Mele sin egen app-store med kompletterande utbud.